Wat doet een financieel adviseur?

Het regelen van financiële zaken is niet eenvoudig. Misschien heeft u wel eens gedacht om hulp te zoeken of om advies te vragen. Maar waarvoor kunt u nou precies aankloppen bij een financieel adviseur? En wat doet hij nou precies? Als u antwoord op deze vragen zoekt, lees dan snel verder.  

Wat is een financieel adviseur precies?

Een financieel adviseur helpt u antwoord te geven op een persoonlijke financiële vraag en helpt u eventueel met het vinden van een product dat goed daarbij aansluit. De financieel adviseur verkoopt een breed scala aan financiële producten. Bij een financieel product kunt u aan verschillende dingen denken. Dit gaat van eenvoudige producten zoals een spaarrekening tot hypotheken, levensverzekeringen of arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.  

Wat doet een financieel adviseur zoal?

Een financieel adviseur voert meestal meerdere gesprekken om zo uw wensen goed op een rijtje te krijgen. Verder kijkt een adviseur ook altijd of dit binnen uw budget valt en of het binnen de wettelijke/ fiscale kaders past. Een financieel adviseur rekent advies- en bemiddelingskosten voor zijn werk.  

Als de adviseur alle benodigde informatie heeft, bekijkt hij welke financiële producten aansluiten bij de klant. Ook kijkt de adviseur daarbij of u deze producten kunt betalen en hoeveel risico u wilt nemen. Uiteindelijk komt een financieel adviseur met een advies over het meest geschikte financiële product, en geeft hierbij een toelichting.   

Over ons
Wij zijn een administratiekantoor voor de locale ondernemingen
Recent Nieuws
Contact Info
Stationsweg 41
3331 LR Zwijndrecht
Telefoonnummer: 078-614 2442
Email: Hans@regadv.nl
© All Rights Reserved
DutchPolish