Doelstelling van Regioadviseurs Zwijndrecht.

Wij zijn de controller achter de ondernemer die willen groeien. Wij zijn er voor de ondernemer die nooit meer wakker wil liggen van zijn belastingaangiftes, geen gedoe meer wilt met zijn administratie en wil gaan ondernemen om zijn dromen waar te maken.

Maar vaak lukt het ze niet en krijgen ze hun onderneming niet van de grond. Dromen en de waan van de dagregeert. Ze hebben te weinig geld, financiële zorgen en stress over het personeel.

Dit kan anders! Vanuit Zwijndrecht helpen wij de ondernemers op een nieuwe manier.
DE BASIS IS OP ORDE: het uitbesteden van zowel de bedrijfsadministratie als de salaris administratie leidt bij Regio Adviseurs Zwijndrecht tot een actueel en betrouwbaar fundament waarop u een financieel gezond bedrijf kunt gaan bouwen.

INZICHT: de administatie is de basis en moet op orde zijn. Uw doelen en dromen worden vervolgens inzichtelijk gemaakt. De variabelen worden omgezet in duidelijke cijfers zodat u altijd zicht heb op uw onderneming.
GRIP: We meten de effecten van acties die door u zijn ingezet en maken uw doel, zoals groei, effecten. Wij helpen u om te begrijpen dat er een relatie is tussen acties en meetbare groei en geven u de controle in handen om grip te hebben op uw doel.

GROEI: haal Regioadviseurs Zwijndrecht aan boord en we gaan samen de groeimogelijkheden verkennen en benutten. Onze dienstverlening is speciaal voor elke ondernemer die wil groeien. Door u te helpen met focus en het definiëren van relevante acties op basis van een juiste administratie. Krijg de controle met uw bedrijf doelgericht kan laten groeien.

Over het verleden van de Eigenaar (Hans van  Ardennen).

Ik ben begonnen met werken bij Bogro National. Hier had ik de leiding over de administratie. Ik schakelde veel tussen Bogro en Grootint (het moederbedrijf in Zwitserland). Ik heb hier enorm veel geleerd. Van een bedrijf opzetten tot leiding geven. Toen ik daar weg ging, werkte er uiteindelijk 100 man personeel. Niet veel later werd het overgenomen door Croon en co.

In 1970 kregen we de oliecrisis, waren er geen werk meer in de booreilanden. Ik dacht meteen nu moet ik hier weg wezen. Toen kwam ik via een advertentie in de krant bij Pell Nederland. Pell Nederland koopt en verkoopt overal in de wereld. Ik ging veel naar Argentinië. Ze zeggen ook wel eens dat Argentinië de graanschuur is van de wereld. Ik werkte hier onder een internationale handelaar en de gehele administratie van de graanhandel moest ik in goede banen leiden.

Na een jaar zag ik een advertentie in de krant voor een financieel directeur bij Jos van den Berg. Jos van den Berg bv was gespecialiseerd in de export van Zuid-Amerikaans fruit. Ze hadden een hele oude administratie zonder computers. Hier ben ik bezig geweest met het innoveren en optimaliseren van de boekhoudsystemen. Hier ben ik aan het werk geweest tot 1985. 


De hoofd verkoop en ik waren benaderd om samen een bedrijf op te zetten met een investeerder uit Berlijn. Dit bedrijf heet Fruit Sellers International bv. Ik moest het plan en begroting maken voor het bedrijf. Dit heb ik opgestuurd naar Berlijn. We begonnen in augustus 1985. 

Uiteindelijk heb ik een administratiekantoor in Dordrecht overgenomen. Ik heb dit bedrijf uitgebreid en we blijven nog steeds groeien.

Tijdlijn

Hieronder is weergegeven wat ik door de jaren heen gedaan heb.

Bogro National BV

1972-1979
Dochteronderneming van Grootint
Hoofdadministratie

Pell Nederland

1979-1980
Administrateur voor Argentijnse graanhandelaar

BV Jos van den Berg

1980-1985
Financieel directeur

Fruit Sellers International bv

1985-2006
Financieel directeur en mede eigenaar

Regioadviseurs Zwijndrecht

2006-heden
Eigenaar

Toekomst van Regioadviseurs Zwijndrecht

In 1985 is dit kantoor opgericht door de heer Sneep als klein administratiekantoor. Na het overlijden van de heer Sneep heb ik het kantoor in 2008 overgenomen en door de jaren heen uitgebreid tot een accountants kantoor op AAC niveau. Momenteel heb ik 200 MKB cliënten, met kleine en grotere ondernemingen met en zonder personeel. Het kantoor is nog steeds groeiende en gezien mijn leeftijd is er een moment gekomen om over de toekomst na te denken. Er is reeds een collega kantoor benaderd voor een samenwerking en eventuele overname zodat continuiteit gewaarborgd is.
Over ons
Wij zijn een administratiekantoor voor de locale ondernemingen
Recent Nieuws
Contact Info
Stationsweg 41
3331 LR Zwijndrecht
Telefoonnummer: 078-614 2442
Email: Hans@regadv.nl
© All Rights Reserved
DutchPolish
bookmark