Verschillende soorten fiscaal advies.

Het advies van een fiscalist is in veel gevallen essentieel voor een gezonde bedrijfsvoering.Ook komt het vaak voor dat een fiscalist wordt ingeschakeld op het moment van een overname, fusie of de aan- en verkoop van zakelijk onroerend goed. Een andere belangrijke functie van een fiscalist is naast het geven van advies, ook het voorbereiden en controleren van belastingaangiften. Het voorbereiden en controleren van dergelijke aangiften kan eventueel ook door een AA- of RA-accountant worden gedaan. Goed fiscaal advies is in ieder geval onmisbaar om te voldoen aan het woud aan fiscale wet- en regelgeving.
Een fiscalist of belastingadviseur is specialist op alles wat met belastingen te maken heeft. Hij of zij voorziet je van waardevol fiscaal advies, waarmee je uiteindelijk vaak minder belasting betaalt en tegelijkertijd voldoet aan alle eisen die op verschillende belastinggebieden zijn gesteld, zoals:

  • Omzet-, vennootschaps- en inkomstenbelasting

  • Loonbelasting

  • Fiscaal advies bij (internationale) overnames, fusies of aankopen

  • Aan-/verkoop of (ver)huur van vastgoed

  • Pensioenen

  • Algemeen fiscaal voor ondernemers en particulieren


Fiscaal advies bij omzet-, vennootschaps- en inkomsten belasting.

Fiscaal advies over omzet-, inkomsten- en/of vennootschapsbelasting is een van de meest voorkomende soorten fiscaal advies. Iedere ondernemer krijgt ermee te maken. Fiscaal advies bij de aangifte omzetbelasting, vennootschapsbelasting of inkomsten- en loonbelasting levert over het algemeen meer op dan het kost. Fiscaal advies en begeleiding geeft bovendien de zekerheid dat alles netjes geregeld is. Een fiscalist helpt ook graag om een optimale fiscale structuur in de administratie aan te brengen.
Over ons
Wij zijn een administratiekantoor voor de locale ondernemingen
Recent Nieuws
Contact Info
Stationsweg 41
3331 LR Zwijndrecht
Telefoonnummer: 078-614 2442
Email: Hans@regadv.nl
© All Rights Reserved
DutchPolish